Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.alliansforskane.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev kommer du att nås av e-post från oss. Vi kommer bara att skicka e-post som du har anmält dig för att få, det vill säga Allians för Skånes nyhetsbrev.

För att skicka e-post till dig, använder vi det namn och den e-postadress du gett oss. Hemsidan sparar också den IP-adress du använt när du anmälde dig, för att förhindra missbruk av systemet. Hemsidan kan skicka e-post via MailPoet sending service. Tjänsten ger oss möjlighet att följa öppningar och klick av våra e-brev. Vi använder informationen för att förbättra innehållet i våra nyhetsbrev. Bortsett från e-postadressen är ingen identifierbar information spårad utanför denna hemsida.