KOMMUNBESÖK. Kommunstyrelsens ordförande i Osby Niklas Larsson (C) bjöd in regionråden Anna Jähnke (M), ordförande i regionala utvecklingsnämnden, och Carina Zachau (M), ordförande i kollektivtrafiknämnden, till ett möte i Lönsboda den 21 januari.

Tommy Augustsson, Lotte Melin, Carina Zachau, Niklas Larsson och Anna Jähnke.

Niklas Larsson lyfte fram att han hoppades på en bra dialog om en eventuell ombyggnation av riksväg 15. Det blev också diskussioner om hur kollektivtrafiken kan utvecklas, bland annat med bättre förbindelser till Markaryd.

– Dialogen blir bättre när kommunerna bjuder in och vi kan komma på besök, säger Anna Jähnke till Norra Skåne som gjorde ett reportage om besöket.

Deltog gjorde också samhällsbyggnadsnämndens ordförande i Osby, Lotte Melin (C), och nämndens vice ordförande Tommy Augustsson (S).

Magnus Ekblad