INBJUDAN. Moderaterna i Trelleborg håller traditionen vid liv och firar även i år Första (M)aj med tal och trevligheter på (M)ötesplatsen.

Ulf Bingsgård (M)

Ulf Bingsgård (M).

– Det har blivit en uppskattad tradition bland medlemmar och nyfikna trelleborgare att få komma och höra en moderat röst under denna dag, säger Ulf Bingsgård, ordförande för Moderaterna i Trelleborg.

Årets talare är regionrådet Carl Johan Sonesson. Det gör att det blir stort fokus på Region Skånes verksamhet och de regionala frågorna.

Carl Johan Sonesson (M)

Carl Johan Sonesson (M)

– Jag hoppas att de som väljer att vandra i förstamajtågen förstår att Socialdemokraterna i Region Skåne, som gick till val på fler vårdplatser och bättre sjukvård, har gjort motsatsen. Det blev färre vårdplatser, längre köer och detta till en högre kostnad än i resten av landet, säger Carl Johan Sonesson.

Moderaterna håller öppet hus mellan kl 11.00-13.00 på (M)ötesplatsen som är öppen för alla som är intresserade av att komma och lyssna. Carl Johan Sonessons tal inleder firandet kl 11. Det kommer även bjudas på en lättare lunch.

VÄLKOMNA!

För mer information kontakta föreningens ordförande Ulf Bingsgård på 0708 -81 71 10